Alt i kategorien ÆTHER

  • SUPRÆ ÆTHER - EAU DE PARFUM - 75 ML

    ÆTHER

    890,00 kr.

Æther er et fransk brand, som hylder de syntetisk molekyler. En molekyle parfume er produceret på et laboratorie og er en syntetisk proces. Når parfumen kommer på din hud blandes molekylerne i duften med din kropskemi, og herved bliver der skabt en unik duft. Duften vil derfor variere fra person til person – time for time, dag for dag – hvilket gør parfumen helt unik, ligesom du er unik.

En Æther parfume vil antænde din forestillingsevne og helbrede dit hjerte. Hver en parfume giver dig mulighed for at eksperimentere og hylde dig som individ. Det er simple og unikke dufte, som du kan bære hver for sig eller blande med hinanden. Din næse vil blive overrasket og underkastet følelsen af unikke oplevelser og perioder af dit liv. Æther er indbefattet af en lysende glorie, en magisk cirkel, en aura af humor og mystik, ligesom du er unik og en eventyrlysten sjæl i søgen på overraskelse, forførelse og nyskabelse.

Hr & Fru B er særligt glade for at forhandle disse lækre parfumer fra Æther, og har nøje håndplukket et helt unikt udvalg, som supplerer vores øvrige luksus brands.