Alt i kategorien Maanesten

Nothing Found

Maanesten gør sig i både smykker, håraccessories og accessories. Maanesten blev grundlagt i 2005 af smykkedesigner, Lotte Venø Callesen. Alle smykker designes i Danmark og produceres på egne guld- og sølvsmede i Jaipur i Indien. Maanesten har haft en ambition om, at tilbyde kunderne høj kvalitet til en fornuftig pris, samtidig med, at der fokuseres på design, håndværk og tidens tendenser. Maanestens kunde, er den individuelle pige og kvinde, som ønsker et sofistikeret udtryk i tråd med tidens trends, og som understreger det sofistikerede og elegante udtryk. Smykkerne skal passe til “DIT personlige udtryk.” Der er både sølv og guld smykker, som vil kunne fuldende dit outfit på en nutidig og personlig måde.

Maanesten vælger både guld, sølv og oxyderet i deres smykker med og uden ædelsten. I smykkekollektionerne finder man ringe, halskæder, armbånd, øreringe samt accessories såsom hårklemmer, hårspænder og kamme – og strømper.

Hos Hr & Fru B finder du et særligt håndplukket udvalg af smykkerne, og til fornuftige priser. Lad dig inspirere af vores sortiment af smykker såsom ringe, halskæder og armbånd med og uden ædelsten. Hr & Fru B er vild med at mixe og matche smykkerne, så stilen bliver mere individuel og personlig, så se også vores udvalg af smykker fra Friihof & Siig.