Alt i kategorien Esmé studios

Nothing Found

Esmé Studios er et dansk mærke, som har øje for både det bæredygtige og det skarpe og tidsløse design. Hos Esmé Studios behøver brugeren ikke at gå på kompromis med det miljømæssige og det æstetiske. Mærket laver tøj til både mænd og kvinder, og alle kollektionerne er baseret på organiske og bæredygtige materialer. Desuden omfavner mærket ændringer i produktionsmetoder, så der produceres med fokus på miljøet og verden, så der minimeres i de miljømæssige påvirkninger og klimaaftryk i form af kuldioxid og metan. Esmé Studios fokuserer på slow fashion og designer, så de enkelte styles holder for evigt, og producerer i organiske materialer. Nøgleordet er minimalisme, som giver brugeren nøgle styles, som vil tilføre værdi og glæde. Mærket vægter åbenhed omkring materialer og producenter, og er af den opfattelse, at brugeren skal have adgang til alle informationer desangående. Esmé Studios anvender udelukkende producenter, som er BSCI, Fairtrade og GOTS certificerede, hvor arbejdsforholdene er i orden.

“We promise to inspire and soothe human spirit – offering longlasting and affordable lifestyle products that are equally human and planet friendly”

(male and female)

(“esteemed” ; “beloved”)

Our promise is printed on recycled PVC…

Hr og Fru B er især begejstrede for det stilrene, tidsløse og skarpe design, og Esmé Studios`s tilgang til mode og produktion. Vi udvælger nøje styles, der optimerer og supplerer, og som holder for evigt!